Heli Business Opleiding verhuur luchtarbeid maatwerk partners contacteer ons
Helikopter luchtdoop - Vrij als een vogel!
Bent u op zoek naar een leuke incentive voor uw medewerkers of een uniek geschenk voor uw zakenrelaties? Een helikopter luchtdoop bezorgt hen alvast een ervaring om nooit te vergeten. Opstijgen, vliegen, landen… heel even voelen ze zich vrij als een vogel.

Sightseeing Tour
Bekijk land en zee vanuit de lucht. Met Heli-Business ontdekt u uw streek zoals u ze nooit eerder zag: vanuit de lucht. Vertrekken vanuit Wevelgem of locatie naar keuze in functie van de mogelijkheden. De vlucht duurt een half uur tot een uur, maar met een snelheid van 200 km / u en in vogelvlucht is dat ruim voldoende om u in vervoering te laten brengen door uw streek.

Helikopterinitiatie
Heeft u er ooit van gedroomd zelf te vliegen? Of bent u op zoek naar een originele teambuilding activiteit? Heli-Business biedt u een helikopterinitiatie aan die u even laat proeven van het leven als piloot.

Voormiddag: initiatie in de vakken navigatie, radio, meteo en luchtvaartkundige weetjes en wetten. Namiddag: de theorie wordt nu praktijk en u vliegt zelf gedurende 20 minuten !

Luchtfotografie of filmopnames
Vogelperspectief in de letterlijke zin van het woord. Hoe ziet onze wereld eruit vanuit de lucht? Dankzij Heli-Business en de wonderen van de luchtfotografie komt u het te weten. Laat een luchtfoto of filmopname maken van uw bedrijf, uw huis of project. U contacteert een fotograaf en wij vliegen met hem of haar over de gevraagde locatie.
© Heli Business - Vliegveld 62B, 8560 Wevelgem, Belgium - info@heli-business.com - Tel +32 (0)495 44 11 00 - Fax +32 (0)56 42 72 42 - BTW BE0424.101.618